Indicadors per a un quadre de comandament

Indicadors per a un quadre de comandament

 

Els indicadors que ha de tenir un Quadre de Comandament, són molt diversos, ja que poden fer referència a qualsevol àrea en funcionament d’una empresa. Podem obtenir indicadors comercials, financers, rrhh, etc. i tot dependrà  del què es vulgui analitzar i de qui ho hagi d’analitzar.

 

Els indicadors que es definiran en un quadre de comandament, per tant hauran de ser útils per a la presa de decisions, ja que si no aporten aquest valor més val que no hi siguin.

 

Depenent del tipus d’empresa, el seu sector, la seva activitat i del responsable del QC, els KPI’s ( indicadors claus de rendiment ) que s’utilitzin, seran uns o uns altres. Amb el conjunt de tots els KPI’s podrà crear un QC integral on direcció una visió global del seu negoci.

 

Abans de començar a configurar el Quadre de Comandament d’una empresa, és necessari definir els KPI’s que es volen, quin és l’objectiu de cada un d’ells i quines són les accions necessàries per obtenir les dades necessàries.

 

Aquestes dades s’hauran d’analitzar prèviament i comprovar si disposem d’un històric, ja que un indicador ha de ser comparable, fàcil de mesurar i fiable.

 

Per tant i amb l’ajuda de BISIO, no tan sols dissenyarem el Quadre de Comandament per a la vostre empresa, sinó que us ajudarem a definir l’estratègia necessària i a fer el seguiment per assolir-la.

 

Demana’ns una demo sense cap compromís: info@bisio.cat

Tags:
,