Repàs de les últimes novetats del Power BI

Repàs de les últimes novetats del Power BI

Sel·lecció de punts d’àrea

Aquesta nova funcionalitat (en preview*) ens permet seleccionar diferents punts dins l’àrea d’un gràfic i així poder analitzar (i utilitzar-ho com a filtre) d’una manera molt ràpida.

Aquesta funcionalitat està limitada a segons quins gràfics, però amb la promesa de Microsoft d’anar-ho fent extensiu a d’altres gràfics.

En l’actualitat, la quantitat màxima de punts a seleccionar amb aquesta funcionalitat, és de 300.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totals en les columnes apilades.

Fins ara, en el gràfic de columnes apilades, podíem veure les etiquetes dels subtotals de la columna. Amb la nova versió de Power Bi, incorporen l’opció de poder veure, a més a més, el total de tota la columna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noves funcionalitats en les versions mòbils

S’ha modificat la navegació en les aplicacions mòbils (iOS i Android), Amb aquesta navegació d’estructura d’arbre, podrem navegar per les diferents zones de l’aplicació i dins l’informe molt més fàcil i ràpidament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartició de contingut en les versions mòbils

S’ha afegit en les aplicacions mòbils (iOS i Android) una nova opció de compartir el contingut dels informes de Power Bi.

Mitjançant aquesta opció, es compartirà l’enllaç de la visualització actual, a qualsevol aplicació del dispositiu mòbil (correu, linkedin, whatsapp,….)

 

 

 

 

 

 

 

 

Visualització ADWISE RoadMap

Aquesta nova visualització ens permetrà visualitzar projectes, campanyes, plans….o qualsevols dada que es pugui planificar en el temps.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Recordar que les funcionalitats en “preview” poden desaparèixer en les versions finals del producte, o bé poden no estar disponibles per a les versions online.

 

Demana’ns una demo sense cap compromís: info@bisio.cat

Tags:
,