Quant temps perdem buscant dades?

Quant temps perdem buscant dades?

No disposar de la dada adequada en el moment precís suposa un cost elevat per les empreses.

Tenir les dades mal organitzades, i de difícil accés, pot fer perdre molt temps i com a conseqüència, originar una gran despesa per a l’empresa, pel cost que suposa la pèrdua de temps dels treballadors en obtenir la informació necessària.

Els llocs de treball, cada vegada son més mòbils i ja no son fixes en oficines, com fins ara, i en un futur encara ho seran més. Per tant és vital tenir tota la informació en un núvol i de fàcil accés, des de qualsevol lloc.

Tenir una eina com BISIO, facilita a les empreses, poder obtenir dades, de forma rapida i precisa, i poder analitzar la informació de forma estructurada i visual.

Quins avantatges aporten les eines de BI a les empreses ?

La intel·ligència empresarial, pot ajudar a qualsevol empresa, sigui quina sigui la seva mida i al sector que és dediqui.

El 90% de les empreses segueixen sense fer servir les dades per a la presa de decisions”.

Les eines de Business Intelligence ajuden a planificar-se i organitzar-se millor i a detectar canvis en les vendes, ingressos i despeses, a identificar canvis en conductes dels consumidors, i a detectar noves oportunitats i a conèixer els seus punts forts i dèbils així com a corregir errors.

Tot això s’ha de portar a terme a través de 5 passos fonamentals :

1.- Recol·lectar les dades.

2.- Organitzar-les en funció dels objectius.

3.- Analitzar la informació resultant.

4.- Compartir-la amb la resta de l’equip.

5.- Prendre decisions en base a aquesta informació.

Amb BISIO, podràs realitzar aquests passos de forma àgil i pràctica i podràs fer un salt qualitatiu a la teva empresa que et donarà un clar avantatge davant les empreses que no analitzen la seva informació.